Vinterträdgården av Christine Falkenland

Nummer: 595
Titel: Vinterträdgården
Författare: Christine Falkenland
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2008
ISBN:978-91-46-21814-2
Betyg: 4 av 5


Om boken:

Fyrtioåriga Laura bor kvar i källarvåningen till sitt föräldrahem, en suterrängvilla i Skövde. Därifrån går hon varje dag till sitt arbete på förskolan Mullvaden. Hennes pappa, änkeman sedan flera år tillbaka, skulle nog ha önskat att dottern studerat vidare. Men det har inte blivit så. En dag bestämmer sig Laura ändå för att börja en skrivarkurs. När hon möter Shahrzad, mamma till ett av barnen på dagis, blir ingenting som det en gång varit.

Min åsikt:
En stark känslobok om passion och den förbjudna kärleken, men också om kvinnans frihet.

Jag gillar den.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar