Porten till Kamilien av Elisabeth Moglia

Nummer:9108
Titel: Porten till Kamilien
Författare: Elisabeth Moglia
Förlag: Elisabeths Ord och Tanke
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-983970-0-0
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Gråväder.

Om boken:
”Skulle du vilja tala om för mig var jag är någonstans?” frågar Anna.
”I Kamilien, naturligtvis!” svarar Cedric. ”Var skulle du annars vara?”

Under en svampplockning i skogen går Anna vilse och somnar. När hon vaknar har hon på något sätt hamnat i landet Kamilien, där det bor vättar, älvor, troll och djur som kan prata! Men allt är inte som det verkar – i Kamilien går solen aldrig helt upp, och ingen får plocka bär i skogen. Och det är drottningens verk.

När det visar sig att drottningen också förtrollat djuren så att de hamnar i en djup sömn utan att vakna, är det upp till Anna att försöka hitta det Gyllene Hjärtat och bryta förtrollningen. Kommer Anna att lyckas, eller kommer fler och fler djur och väsen hamna i drottningens våld?

Ålder 9-12 år.

Min åsikt:
Spännande, rolig & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “Porten till Kamilien av Elisabeth Moglia“

 1. Elisabeth Moglia skriver:

  Hej Jennie!
  Så roligt att du gillar min första bok om Kamilien!
  Nu har det kommit en till; Kamiliens vita ros. Om du vill skickar jag dig gärna ett recensionsexemplar.
  Maila mig i så fall vart jag ska skicka den. 🙂

 2. Elisabeth Moglia skriver:

  Tack för dina vänliga ord om min bok!
  Nu finns det en ny bok i serien; Kamiliens vita ros. Jag skickar dig gärna ett recensionsexemplar ifall du vill.
  Med vänliga hälsningar
  Elisabeth Moglia

Lämna ett svar