Privat av Carolina Gynning & Alex Schulman

Nummer: 596
Titel: Privat
Författare: Carolina Gynning & Alex Schulman
Förlag: Damm
Utgivningsår: 2007
ISBN:978-91-7351-091-2
Betyg: 4 av 5


Om boken:

”Tack för senast, det var verkligen superlovely. Jag blev skitfull och var ganska hjärndöd på morgonen när jag vaknade. Men nåt riktigt sjukt hände när jag kom till studion!!!”

Med de orden inledde Carolina Gynning och Alex Schulman en intensiv mejlkontakt i december 2006. Carolina hade blivit utsedd till Stureplans hetaste singel av tidningen Stureplan och på en fest som tidningen anordnade fick hon chefredaktör Schulman till bordet. De fann varandra och har sedan dess hållit kontakten och blivit goda vänner. Det som började som ett artigt tack för senast utvecklades snart till ett öppenhjärtligt samtal om livet – om fester och terapeuter, om kärlek och sex, om ångest och glädje, om arbete och privatliv. Som läsare bjuds man med bakom medievärldens kulisser och bakom vip-avspärrningarna på Stureplan, och man kommer riktigt nära två vänner som befinner sig i hektiska skeden av livet.

Min åsikt:
Underhållande!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar