Kvinnan på bänken av Anna Jansson

Nummer: 9245
Titel: Kvinnan på bänken
Författare: Anna Jansson
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-1-308165-6
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Dimman stiger ur marken som rök ur en kokande häxkittel.

Om boken:Kriminalinspektör Jesper Ek har blivit blixtförälskad. Men hans nya kärlek Julia är en gåta. Vad är det hon inte vill berätta? När hennes förflutna hinner ikapp har fällan slagit igen om Ek, som hamnar i en fruktansvärd knipa och inte ens kan ta hjälp av sina kollegor.

Maria Wern kallas till prästgården i Lärbro, och inser att den bär på många hemligheter. Enligt sägnen blev en präst dräpt i kyrkan på 1200-talet, och det sägs att dråparen går igen. Den unga prästen Alva har blivit hotad, och diakonen Ragnar är djupt oroad över att hon inte tar hoten på allvar. När Maria hittar klippböcker om Alva som diakonen gjort väcks nya frågor.

Kvinnan på bänken är nittonde boken om Maria Wern.

Min åsikt:
Spännande, stark & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar