Önskebrunnen av Peo Bengtsson & Felicia Welander

Nummer: 9248
Titel: Önskebrunnen
Författare: Peo Bengtsson & Felicia Welander
Uppläsare: Ingela Olsson
Förlag: Storytel
Utgivningsår: 2017
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Den sövda patienten rullades in i operationssalen till Margareta.

Om boken:
Det är en stekhet sommar på Danderyds sjukhus i Stockholm, Margareta har erbjudit sig att hoppa in och jobba hela sommaren. Luftkonditioneringen på sjukhuset är trasig och trots att hela stan är på semester måste personalen ta hand om patienterna som vanligt. Efter en sen natt framför datorn och några glas chablis för mycket får hon en kommentar om sina darrande händer av sin kollega Anders och Margareta blir rasande. På kvällen kollar hon upp Darknet, efter ett tips från någon i fikarummet, hon hittar en hemsida som verkar vara som gjord för henne och en ny värld öppnas. Önskebrunnen utlovar en fredad zon där hon kan få ventilera det förbjudna hon dagtid hela tiden måste hålla i schack. Det är som om någon läst hennes tankar…

Min åsikt:
Laddad, spännande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns här Storytel.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar