Pittstim av Inti Chavez Perez & Zanyar Adami

Nummer: 617
Titel: Pittstim
Redaktör: Inti Chavez Perez & Zanyar Adami
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2008
ISBN:978-91-46-21887-6
Betyg: 5 av 5


Om boken:
Med Pittstim vill vi beskriva hur det är att vara ung kille. Vilka villkor, tabun, förväntningar och erfarenheter som killar tvingas förhålla sig till. Vi kanske inte är några goda förebilder alla gånger. Däremot vill vi försöka vara ärliga om vad vi gjort och varit med om. Vi snackar otrohet och svek, slagsmål och grupptryck, kärlek och sex, kåthet och kass kvinnosyn. Grabbjargongen i omklädningsrummet. Vi berättar om hur det är att vara fjolla, kriminell eller ha en pappa som är alkoholist. 15 unga män, lända och okända, 15 olika svar på frågan: Vad är en man?
/ Inti Chavez Perez & Zanyar Adami

Min åsikt:
En samling intressanta och bra texter av olika killar.

Läs den!!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar