Skräckens hus av Allan Hall

Nummer: 619
Titel: Skräckens hus
Författare: Allan Hall
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2008
ISBN:978-91-37-13465-9
Betyg: 3 av 5


Om boken:
Söndagen den 27 april 2008, Amstetten. Med dragna vapen tvingade två polismän Josef Fritzl att slå in den sexsiffriga koden och därigenom öppna betongdörren framför dem. En kraftigt unken doft slog emot dem. När den ene av dem senare återberättade episoden sa han att hans första intryck hade varit av ett hemligt slavarbetsläger under kriget där man vistades utan dagsljus.

Plötsligt uppenbarade sig en liten likblek pojke i dörröppningen. ”Hej Felix”, ”var inte rädd”, sa Fritzl till honom. Mardrömmen för Elizabeth Fritzl och hennes barn var äntligen över. Tack vare barnens syster Kerstins insjuknande, hade något plötsligt fått Josef Fritzl att vekna och låta henne överleva, genom att föra henne till sjukhus. För Elizabeth Fritzl var ett 24- årigt helvete av våldtäkter, incest och övergrepp till ända.

Min åsikt:
En samling fakta kring händelsen som skakade en hel värld.
Skrämmande.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar