Psykologen av Martin Falkman

Nummer: 9320
Titel: Psykologen
Författare: Martin Falkman
Förlag: Constant reader
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-88529-74-9
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Martin Falkman!

Bokens första mening:
Hon har bett mig skriva dagbok, men till vilken nytta?

Om boken:
Henry är trettio plus och singel. Några år tidigare har hans mamma försvunnit och han grubblar mycket över vart hon kan ha tagit vägen och varför pappan, i samband med att hon försvann, flyttade utomlands. Det stressar honom att inte veta om modern är död eller levande. Henry sover illa, känner sig ofta fylld av ångest och får rådet av sin läkare att uppsöka en terapeut. Han bokar tid hos psykologen Johanna. Efter en trevande inledning börjar de mejla och bestämmer sig för att träffas privat. De inleder ett sexuellt förhållande, mycket styrt av Johannas fantasier och rollspel. Så småningom börjar Henry forska efter vad som kan ha hänt mamman. När han letar igenom en kartong från hennes lägenhet hittar han en samling brev. Långsamt nystas den hemska sanningen upp …

Min åsikt:
Suggestiv, stark & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar