Ögonvittnet av Anna Bågstam

Nummer: 9329
Titel: Ögonvittnet
Författare: Anna Bågstam
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-1-308313-1
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Norstedts!

Bokens första mening:
Margareta måste vara tokig.

Om boken:
Ett brutalt mord har begåtts i pittoreska fiskeläget Lerviken vid Öresund. En kvinna har avrättats och fått sina ögonlock upptejpade. Mordet sker dagen efter att Harriet Vesterberg flyttat in i sin pappas hus, ett stenkast från brottsplatsen. Plötsligt är Lerviken långt från den idyll där hon tillbringade sin barndoms somrar. Harriet har precis lämnat Stockholm och en havererad kärleksrelation bakom sig för en nystart som utredare hos polisen i Landskrona. Men hon förstår snabbt att hon inte är så välkommen på stationen som hon hade önskat och att hennes idéer inte uppskattas. Hon bestämmer sig för att gå sin egen väg, men den leder in henne på ett spår som hon snart desperat ångrar att hon började följa. Kan mördaren vara någon hon känner?

Min åsikt:
Spännande, underhållande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Ögonvittnet av Anna Bågstam“

  1. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Ögonvittnet (1) & Skuggspelet […]

Lämna ett svar