Pressa läpparna här av Agneta Klingspor

Nummer: 634
Titel: Pressa läpparna här
Författare: Agneta Klingspor
Förlag: Bokförlaget Mormor
Utgivningsår: 2008
ISBN:978-91-85841-12-7
Betyg: 4 av 5


Om boken:

Där är han!
Runt om vimlar folk, musik dunkar, ljus flimrar, det pulserar och svänger, ölglas, cigaretter, händer, armar. Han står stilla på stället och väger på hälarna, gungar fram och tillbaka, han stiger fram ur massan, klipps ut, ögonen, kindkotorna och munnen, ja munnen skjuter iväg tvärsöver lokalen, svävar över huvudena och lan-dar på hennes läppar och hon börjar gå, stöter i ryggar, höfter, flyttar undan armar, glas, han släpper henne inte med blicken, han håller fast henne hela vägen fram och hon sträcker ut sin hand, han dras framåt mitt i en vägning bakåt, tappar nästan balansen, finner sig snabbt och trycker tillbaka.
– Frank.
– Iris.

Så var det sagt.
Frank och Iris upplever sitt livs passion. Tills Frank begår brottet mot kärleken. Då brakar det lös.

Min åsikt:
En bok om passion och svek.
Lättläst och bra.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar