Tellus-syndromet av Carl Johan De Geer

Nummer: 9509
Titel: Tellus-syndromet
Författare: Carl Johan De Geer
Förlag: Kartago
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-7515-266-0
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Mosebacke torg i Stockholm ligger på en hög höjd.

Om boken:
Vi får följa huvudpersonen CJ under några ovanliga och surrealistiska dagar i Stockholm. Han funderar över sin tid här på jorden och njuter av det han gillar mest: Att umgås med sin fru -Marianne och att studera arkitektur, men när hans kropp tas över av utomjordingen Ho-Jaj blir det inte som han har tänkt sig. Hans sprängskiss över Riksdagshuset intresserar Säpo och han dras in i ett hisnande äventyr med kopplingar till Slussen-renoveringen, matlagningsprogram med dödlig utgång, evighetsmaskiner och övernaturliga krafter.

Min åsikt:
Skruvad & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar