Allt är inte glömt av Wendy Walker

Nummer: 9427
Titel: Allt är inte glömt
Originalets titel: All Is Not Forgotten
Författare: Wendy Walker
Översättare: Manne Svensson
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2016/2018
ISBN: 978-91-37-15004-8
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Han följde efter henne genom skogen bakom huset.

Om boken:
I det välmående lilla samhället Fairview, Connecticut, känner alla varandra. De boende i staden chockas när 15-åriga Jenny Kramer en natt blir brutalt överfallen i samband med en fest. Kort därpå genomgår Jenny en kontroversiell behandling som ska få henne att glömma den traumatiska händelsen. Efteråt minns Jenny mycket riktigt ingenting. Men i takt med att de fysiska såren läker tränger de känslomässiga och kroppsliga minnena fram.

Överfallet skapar också en djup spricka i Jennys familj. Fadern Tom, som hela tiden varit emot behandlingen, blir besatt av att hitta gärningsmannen. Hennes mor Charlotte å sin sida verkar mest intresserad av att sopa det hela under mattan, för att till varje pris undvika sprickor i familjens polerade fasad.

Hur långt skulle du gå för att skydda ditt barn?

Min åsikt:
Spännande, mörk & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar