Liten tvåa med potential av Camilla Davidsson

Nummer: 9419
Titel: Liten tvåa med potential
Författare: Camilla Davidsson
Förlag: Printz publishing
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-7771-041-7
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Printz publishing!

Bokens första mening:
Om det inte vore mörkt och novemberruskigt ute, och om hon lagt kinden mot fönsterrutan, skulle hon sett en strimma av Nybroviken och Skeppsholmen från fönstersmygen där hon satt uppkrupen.

Om boken:
Sofia är en storstadstjej som vet vad hon vill med det mesta i livet. I alla fall är det vad hon tror. Yta och kontroll är viktigt för henne. Hon har en snygg, framgångsrik pojkvän, ett välavlönat jobb inom investment banking och har nyligen köpt en tvåa med renoveringsbehov på en fin adress i Stockholm. Om det inte vore för att lägenheten behöver renoveras, alla sena jobbkvällar, hennes omöjlige chef och skilsmässan mellan föräldrarna, skulle allt varit perfekt.

Efter noggrann research anlitar Sofia en byggfirma som ska sköta renoveringen, men när hantverkaren som ska göra jobbet dyker upp, mer än en halvtimme försenad, verkar han allt annat än pålitlig och Arvid har till Sofias irritation bestämda åsikter om både det ena och det andra. Dessutom känns det på något märkligt vis som om han ser henne på ett sätt som ingen annan i hennes liv gör, inte ens pojkvännen Oliver.

När Arvid börjar ifrågasätta Sofias livsval uppstår sprickor i den polerade fasad hon visar upp mot omvärlden och när Sofia i ett överilat ögonblick lovar att göra honom en tjänst får det oanade konsekvenser.

Min åsikt:
Härlig, gripande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Liten tvåa med potential av Camilla Davidsson“

  1. […] I fikonträdets skugga är en fristående fortsättning på Liten två med potential. […]

Lämna ett svar