Den som inte tar bort luddet ska dö! av David Batra

Nummer: 638
Titel: Den som inte tar bort luddet ska dö!
Författare: David Batra
Förlag: Frank
Utgivningsår: 2008
ISBN:978-91-85865-07-9
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Komikern David Batra och hans team av lappletare har dammsugit Sverige på arga lappar i tvättstugor, trapphus och kontorspentryn. Handtextade meddelanden om vilken ljudnivå som är lämplig i ett hyreshus och vems ansvar det är att diska i dtudentkorridoren. När man ser efter noga finns de arga lapparna överallt och egentligen är det inget konstigt – ett anslag i trappan är nog det perfekta sättet att uttrycka sina känslor och kommunicera med sina medmänniskor: rakt, tydligt och anonymt.

Min åsikt:
Otroligt rolig!!!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar