Strandhotellet av Olséni & Hansen

Nummer: 9471
Titel: Strandhotellet
Författare: Christina Olséni & Micke Hansen
Förlag: Bokfabriken
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-76295-88-5
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Bokfabriken!

Bokens första mening:
Veras lilla pillerhatt satt käckt på sned över det snövita håret och de ljusblå ögonen vattnade sig i den kyliga havsbrisen som svepte in över Skanörs hamn.

Om boken:
Egon, 85 år och singel, upplever sitt livs mest omtumlande sommar. När han och de övriga i pensionärsgänget ger sig ut i Ragnars nyinköpta segelbåt går det inte helt enligt plan. Ombord hittar de nämligen båtens tidigare ägare, Gustav Sparre, död. Utan att tänka på konsekvenserna bestämmer sig Egon och Ragnar för att slänga honom överbord, men olyckligtvis fastnar kroppen i en tamp. Det blir stor uppståndelse i Skanörs hamn när båten anlöper med Gustav Sparre i släptåg. Det visar sig snabbt att han inte dött en naturlig död och Skanörs poliser har fått ett komplicerat spaningsmord på halsen. När det kort därpå inträffar ytterligare ett dödsfall i hamnen, riktas pressens blickar mot den idylliska badorten i söder.

Samtidigt som kraven på poliserna ökar, bestämmer sig Egon för att testa nätdejting. Under signaturen En charmör från Skanör kastar han sig huvudstupa in i dejtingens förtrollade värld. Det slutar i total katastrof.

Strandhotellet är fjärde boken i serien Mord i Falsterbo.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Badhytten (del 1), Fågelskådaren (del 2) & Ryttaren (del 3).

Min åsikt:
Underhållande, spännande & härlig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar