In transit av Hannele Mikaela Taivassalo

Nummer: 9536
Titel: In transit
Författare: Hannele Mikaela Taivassalo
Förlag: Förlaget
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-952-333-008-5
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
In transit.

Om boken:
På golvet i sitt rum i huset som kallas Sems ligger Galadriel och drömmer om New Orleans, Nordpolen och märkliga platser nära ekvatorn. Några år senare, när hon har flyttat från London via Los Angeles till Bombay, återvänder hon av nödtvång till byn där hon växte upp. Dit har också Vera återvänt, om än för länge sedan, efter att ha levt en del av sitt liv i huvudstaden. Sem ligger i sin säng på övre våningen i huset han själv byggt; hur långt borta han varit, och varifrån han har återvänt, vet egentligen ingen. Och plötsligt finns där också en Främling bland dem.

Min åsikt:
Lysande, stark & vackert skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar