Hjärtslaget i Rosengädda av Emma Hamberg

Nummer: 9539
Titel: Hjärtslaget i Rosengädda
Författare: Emma Hamberg
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-642-0501-8
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Tiden går fort när vi har roligt, men ännu fortare rusar dagarna då vi har fullt upp.

Om boken:
Förändringens vindar viner över Rosengädda. När Farbod öppnar en läkarstation i byn utlöser det en kedjereaktion av nybyggaranda. Handelsboden renoveras upp, en förskola startas och plötsligt är det fler som gifter sig än begravs i Rosengädda. Halleluja det var verkligen på tiden!
Farbods passionerade tro på byn smittar alla. Eller nästan alla. Tessan känner sig snarare övergiven. Hennes restaurang är tillfälligt stängd efter att det regnat in vatten i stationshuset, Farbod är mer uppslukad av sitt läkarhus än av Tessan samtidigt som dottern Marta helst av allt vill sitta i Smörkullas bibliotek tillsammans med godsägarinnan Charlotte.
Att Bror och Flatan flyttar in i stationshuset med hjärtesorg i bagaget skulle kanske kunna mildra Tessans övergivenhetskänslor. Om det inte vore så att de hjärtekrossade tu mest ligger instängda på sitt rum och smider egna planer. Det är inte förrän Tessan hittar ett alltför välbekant namn i en restaurangguide som hon får något nytt att tänka på. En tanke som blir en handling som förändrar hennes liv i grunden.

Hjärtslaget i Rosengädda är den fjärde och sista delen i serien Rosengädda.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Rosengädda nästa! del 1), Larma, släcka, rädda i Rosengädda (del 2) & Vårjakt i Rosengädda (del 3).

Min åsikt:
Underbar, rolig & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar