Fruset ögonblick av Camilla Ceder

Nummer: 657
Titel: Fruset ögonblick
Författare: Camilla Ceder
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2008
ISBN: 978-91-46-21994-1
Betyg: 5 av 5


Om boken:

När Seja väcks av telefonen tidigt en decembermorgon är det Åke, hennes granne. Chockerad berättar han att han hittat en massakrerad kropp vid en gammal bilverkstad. Han har ringt polisen, men hon måste komma och hämta honom.
Seja börjar efter skilsmässan långsamt känna sig stark och fri i sitt nya liv i det lilla huset på landet. Och så vänds allt upp och ner när hon och Åke rullar in på uppfarten till bilverkstaden, där polisen redan påbörjat sin undersökning. En rostig skylt vajar i vinden: Thomas Edells verkstad och skrot. Utan förvarning sköljer minnen från det förflutna genom Seja. Hon måste få se den döde.
Ur minnen växer en besatthet fram som kommer att få koncekvenser inte bara för Seja, utan även för polisutredningen och inte minst för kriminalkommissarie Christian Tell.

Min åsikt:
En spännande deckare från början till slut.

Mycket bra!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar