Blixtra, spraka, blända! av Jenny Jägerfeld

Nummer: 9605
Titel: Blixtra, spraka, blända!
Författare: Jenny Jägerfeld
Förlag: Natur & Kultur
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-27-15437-7
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Jag levde ett lugnt liv.

Om boken:
Penny Löwe var det litterära stjärnskottet som knappt hann lysa upp himlavalvet innan hon slocknade. Efter en hedonistisk vistelse i London, där hon bränner hela förskottet för nästa bok, kommer hon hem till Sverige utan några som helst idéer till romanen som borde varit klar för länge sen.

Men vännen Lola dyker upp med en lösning. Hon ska hjälpa Penny att hitta inspirationen igen. Tillsammans konstruerar de en lika okonventionell som livsfarlig plan. Vem är egentligen Lola en skänk från ovan eller en musa från helvetet?

Min åsikt:
Gripande, stark & skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar