Feel bad och må bra av Anders Mathlein

Nummer: 661
Titel: Feel bad och må bra
Författare: Anders Mathlein
Förlag: Schibsted
Utgivningsår: 2008
ISBN: 978-91-7738-793-0
Betyg: 4 av 5


Om boken:

Glömde du brödrosten i morse så att brandlarmet gick och väckte grannens skällande hund? Tappade du åkkortet på bussen för andra gången denna månad, glömde du nycklarna eller mobilen, eller fick du motorstopp mitt i rondellen? Då behöver du den här boken  – en riktig feel bad-bok för dig som tycker att det känns som om livet hånler åt dig och som tröttnat på alla glada tillrop från de livscoacher som det vimlar av just nu. ”Upp med hakan, sök dig själv bara, tiden läker alla sår!” och så vidare.
”Livet är hårt, heter det. Kanske det. Men jämfört med vad?” säger Anders Mathlein bland mycket annat i den här drastiska och dråpliga överlevnadshandboken för pessimister. Den får dig att skratta åt eländet, eller åtminstone ge upp med ett leende. Och kom ihåg: ”Ingenting är så hemskt att det inte kan bli värre.”

Min åsikt:
En komisk handbok för pessimister.
Mycket bra!!!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar