Bortom all genans av Eva Swedenmark

Nummer: 9675
Titel: Bortom all genans
Författare: Eva Swedenmark
Förlag: Ordberoende
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-87595-90-5
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Ordberoende förlag!

Bokens första mening:
Att Anita, av alla människor, skulle ta pengar ur deras hemliga väska utan att fråga de andra i De fyras gäng, hade Garbo, Ingalill och Pamela aldrig kunnat ana.

Om boken:
De fyras gäng är tillbaka.
I den avslutande tredje delen reser vännerna Garbo, Pamela, Anita och Ingalill till Vietnam för att fundera över framtiden. Men långt borta kommer deras tidigare liv nära. De träffar en polis som inte kan släppa tankarna på vad som hände när deras båt i Vaxholm brann. Och hur var det med deras pengar som de kom över lite för lättsamt ska allt de vunnit tas ifrån dem?

”När jag sa att jag skulle göra slut med er om ni inte började leva, menade jag allvar”, sa Garbo. ”Men jag sa det lika mycket till mig själv. Jag var uttråkad, därför tyckte jag att ni också var urtråkiga, uppgivna och så totalt bortom alla drömmar.” Den här resan måste ha en ny fråga.” Hon beställde mera vin och såg på dem. ”Vi har dagarna under den här resan på oss att fundera på den. Den lyder: Och vad gör vi nu?”

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Om ni inte börjar leva gör jag slut (del 1) & Se upp med vad du önskar (del 2).

Min åsikt:
Fantastisk, underhållande & vacker!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar