Drömdagboken av Agneta Sjödin

Nummer: 9683
Titel: Drömdagboken
Författare: Agneta Sjödin
Förlag: HarperCollins Nordic
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-509-3269-0
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från HarperCollins Nordic!

Bokens första mening:
Hon tumlar runt i ett ljudlöst vakuum utan att veta vad som är upp och ner, faller handlöst mot det okända.

Om boken:
Hon insåg att det var dags för henne att ställa sig de stora frågorna. Vad var viktigt i livet? Vem var hon och vad stod hon för? Vad skulle hon göra med resten av sitt liv? Och fanns det överhuvudtaget ett ”resten av sitt liv” när man närmade sig femtio, eller var ens glansdagar över då?

Programledaren Helena står vid ett vägskäl i livet. Hon är trött på sin singeltillvaro och tv-karriären börjar gå utför då uppdragen sinar och hennes program hotas av nedläggning. Dessutom har dottern Moa flyttat hemifrån och kvar står Helena i en tyst och ödslig lägenhet. Väninnorna Anna och Karin finns där som ett tryggt stöd och träningen håller de mörkaste tankarna borta, men ändå lyckas hon inte mota bort den frustration som växer inom henne.

När Helena börjar skriva ner sina livsdrömmar i en drömdagbok öppnas en dörr till en mer positiva tankar, och sakta men säkert tänds hoppet igen.

Min åsikt:
Rolig, charmig & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar