Mellan dig och mig av Catherine Isaac

Nummer: 9769
Titel: Mellan dig och mig
Originalets titel: You, Me, Everything
Författare: Catherine Isaac
Översättare: Helen Ljungmark
Förlag: Printz publishing
Utgivningsår: 2017/2018
ISBN: 978-91-7771-033-2
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Ibland tar livet det bästa och det sämsta det har att erbjuda och kastar hela rasket i ansiktet på en, under en och samma dag.

Om boken:
Jessica har uppfostrat sin son William på egen hand. När pappan,Adam, inte dök upp förrän efter förlossningen med läppstift på kragen fick Jessica nog och kastade ut honom. Kort därefter flyttade Adam till Frankrike för att förverkliga sina drömmar.
Tio år senare kämpar Jessicas mamma Susan mot en allvarlig sjukdom. Med kort tid kvar att leva, tvingar hon sin dotter att slutligen erkänna det hon alltid ignorerat: att William faktiskt behöver sin pappa i sitt liv.
Tillsammans med sin tioåriga son beger sig Jessica till Frankrikes idylliska, böljande landskap med ett enda uppdrag: att få Adam att älska honom. Men samtidigt plågas Jessica av en egen hemlighet, en som ingen särskilt inte William får upptäcka …

Min åsikt:
Gripande, vacker & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar