Blott en dag av Therese Slettengren

Nummer: 9774
Titel: Blott en dag
Författare: Therese Slettengren
Förlag: Hoi
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-7697-077-5
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Hoi förlag.

Bokens första mening:
Hade hon vetat vem det var som ringde den kvällen skulle hon aldrig svarat.

Om boken:
Nora växer upp på 1960-talet som enda barn till två äldre föräldrar. Hon är mobbad i skolan, och spenderar helst sin lediga tid med pappa Herman som hon har en varm och nära relation till och som hon ser som sin bästa vän. En dag på väg hem från skolan blir Nora överfallen och svårt misshandlad. Familjen tar det mycket hårt och inget blir sig likt efter detta. Tiden går, och Herman blir mer och mer frånvarande, han är där men ändå inte.

En till synes obetydlig händelse får Nora att förstå att han döljer något för henne, deras far- och dotterrelation sätts på spel och ingenting blir någonsin som förut, då hemligheten han bär på visar sig få ödesdigra konsekvenser.

Min åsikt:
Lysande, stark & skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar