Lingonstigen 114 av Maria Fagerberg

Nummer: 699
Titel: Lingonstigen 114
Författare: Maria Fagerberg
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-37-13443-7
Betyg: 5 av 5


Om boken:

När Susanne och Niklas köper radhuset på Lingonstigen 114, hoppas de kunna försäkra sig om en trygg och lycklig framtid för familjen. Barnen är fortfarande små och ska få bästa tänkbara uppväxt i en välordnad förort. Men i takt med att åren går blir det tydligt att ingenting är så enkelt.
En dag blir femtonåriga Embla plötsligt som förbytt, och stänger dörren om sina hemligheter. Hennes förändring drar med sig hela familjen  och när mamma Susanne upptäcker att en av hemligheterna är att Embla skär sig, förvandlas deras trygga tillvaro till ett mörkt helvete.
Susanne inser att dottern lyssnar på ingen och ingen lyssnar på familjens rop på hjälp. Ändå är hon fast besluten att aldrig ge upp, att aldrig sluta kämpa för sitt barn, inte ens när det är som svartast.

Min åsikt:
En historia som är fylld med både smärta och kärlek.
Mycket bra!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar