Bränd mark av Amanda Mattsson

Nummer: 9905
Titel: Bränd mark
Författare: Amanda Mattsson
Förlag: Bornelings
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-7317-258-5
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Bornelings förlag.

Bokens första mening:
December.

Om boken:
Systrarna Noomi och Alicia är uppvuxna i Kenya men bor sedan föräldrarnas tragiska bortgång hos sin mormor i Sverige. En dag dyker ett brev upp och rör om deras tillvaro. Brevet är från Kenya och handlar om en försvunnen pojke. Vilken koppling har pojken till deras familj och vart har han tagit vägen? Noomi återvänder till Kenya för att söka efter pojken och samtidigt försöka finna svar på de frågor hon har kring föräldrarnas död. Hennes väg blir farofylld och svår. I Sverige söker Alicia efter sig själv. Kommer de båda systrarna att hitta det de söker?

Min åsikt:
En gripande och stark debut!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar