När jag hör din röst av Stephenie Meyer

Nummer: 711
Titel: När jag hör din röst
Författare: Stephenie Meyer
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2006
ISBN: 978-91-32-15710-3
Betyg: 5 av 5


Om boken:

”Mina muskler frös till is. För det var inte Jessicas röst som tillrättavisade mig den här gången. Det var en ursinnig röst, en välbekant röst, en underbar röst – len som sammet, trots att den var så upprörd.
Det var hans röst – jag var noga med att inte tänka hans namn – och det förvånade mig att ljudet av den inte slog omkull mig och fick mig att krypa ihop på asfalten i plågad sorg. Men jag kände ingen smärta, ingen alls.
I samma ögonblick som jag hörde hans röst klarnade allt.”

Edward är allt för Bella – hon är beredd att offra sitt liv för honom.
Men att vara kär i en vampyr är farligare än Bella någonsin hade kunnat föreställa sig. Edward har redan räddat henne ur klorna på en ondskefull vampyr men när deras kärlek hotar dem som de älskar mest inser de att deras problem bara har börjat…

Min åsikt:
Att få läsa fortsättningen om Bella och Edward, var oerhört kul och spännande. Jag ville inte lägga ifrån mig boken några längre stunder.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar