Söta, röda sommardrömmar av Christoffer Holst

Nummer: 10031
Titel: Söta, röda sommardrömmar
Författare: Christoffer Holst
Förlag: Lovereads
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-984097-3-4
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Det är en ljuvligt varm dag när jag kliver på båten mot mitt nya liv.

Om boken:
Cilla Storm har just blivit dumpad av sin pojkvän. Hennes karriär som skvallerjournalist går inte riktigt som hon tänkt sig och sparkapitalet räcker inte längre till det där drömmiga sommarhuset i skärgården. Efter uppbrottet har hon bara råd med en kolonilott på Bullholmen – en turisttät liten ö i Stockholms prunkande skärgård. Trots att hon helt saknar gröna fingrar bestämmer hon sig för att slå till.

Men när en ung kvinna hittas död på ön på midsommardagens morgon tar Cillas liv en helt ny vändning. Cilla visar sig ha varit den sista som såg kvinnan i livet och hon blir snabbt indragen i utredningen – som leds av den mycket stiliga polisen Adam.

Den smått neurotiska och Chardonnay-pimplande Cilla och den strikta, välklädda Adam är så olika som två människor kan vara – ändå dras de till varandra. Men så sker plötsligt ännu ett mord som ställer allt på ända.

Söta, röda sommardrömmar är första boken om Cilla Storm.

Min åsikt:
Charmig, spännande och underbar!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Söta, röda sommardrömmar av Christoffer Holst“

  1. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Söta, röda sommardrömmar […]

Lämna ett svar