Utan ett ord av Linwood Barclay

Nummer: 714
Titel: Utan ett ord
Författare: Linwood Barclay
Förlag: Kabusa böcker
Utgivningsår: 2007/2009
ISBN: 978-91-7355-094-9
Betyg: 5 av 5


Om boken:

En morgon när fjortonåriga Cynthia vaknar är huset tomt. Hennes mamma, pappa och storebror är spårlöst försvunna. Polisens utredning ger inga svar, och Cynthia får aldrig reda på vad som egentligen hände den där natten.
Tjugofem år senare bestämmer sig Cynthia för att delta i ett teveprogram om olösta fall i ett sista försök att få veta sanningen. Först händer ingenting. Sen ringer telefonen. Kanske hade det varit bättre att låta det förflutna vila.

Min åsikt:
En riktigt spännande historia som var svår att lägga ifrån sig.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar