Möt mig i Patong! av Annika Frostell

Nummer: 717
Titel: Möt mig i Patong!
Författare: Annika Frostell
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-0-12256-0
Betyg: 4 av 5


Om boken:

”Du borde titta till henne!” sa Helenas bro efter sitt besök på ön i Thailand där hennes dotter Linda sedan flera år arbetar som dykguide vid korallreven. Efter en arbetstyngd höst har Helena tagit ledigt och bokat varsin flygstol för sig och sin yngsta dotter Madde. Nu sitter de på McDonald’s i Patong och väntar. Linda har lovat komma runt fem. Hon har ordnat hotell, och nästa dag ska de åka vidare tillsammans. Men ingenting blir som de tänkt sig. Hettan, myllret och skönheten tar andan ur dem, och det som skulle bli en underbar semester utvecklas till ett skrämmande äventyr bland dykare, turister och invånare på ön Koh Phi Phi.

Min åsikt:
En berörande historia om paradis och helvete, frihet och utsatthet.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Möt mig i Patong! av Annika Frostell“

  1. […] du kan tävla om är: Möt mig i Patong! av Annika Frostell Kråkflickan av Eriksson & Axlander […]

Lämna ett svar