En stjärna som faller av Elisabeth Andersson

Nummer: 10046
Titel: En stjärna som faller
Författare: Elisabeth Andersson
Förlag: Bokfabriken
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-78350-87-2
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Bokfabriken.

Bokens första mening:
Paula vaknade innan mobilens signal hann gå igång.

Om boken:
Paula Ekdahl är framgångsrik fastighetsmäklare och bor i en lyxvåning på Östermalm med sina guldfiskar. Hon är snygg, vältränad och kan välja och vraka bland älskarna – inte minst är hon beroende av sociala medier och livet kretsar kring likes.

När Paula får en blackout efter sitt födelsedagsfirande hemma bestämmer hon sig för att åka till livsstilscentret Two Swedish Hippies vid kusten i Skåne för att vila ut. Väl där får hon reda på saker som skakar om hennes liv i grunden. Varken hennes förflutna eller den väg hon valt är självklar längre, och för att gå vidare måste Paula finna stjärnan i sitt liv.

Min åsikt:
Underbar, gripande och underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar