Konsten att gråta i kör av Erling Jepsen

Nummer: 718
Titel: Konsten att gråta i kör
Författare: Erling Jepsen
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2002/2009
ISBN: 978-91-1-301922-2
Betyg: 3 av 5


Om boken:

Han är elva år och vet hur man gör när sorgen kommer över honom. Tillsammans med sin far  går han så ofta som möjligt på begravningar. Hans far talar så inlevelsefullt och han själv gråter så övertygande att den avlidnes släktingar blir tacksamma i sin sorg, vilket är bra för affärerna – kunderna strömmar till familjens lilla butik.
Dessvärre har hans far stora problem med självförtroendet. Det hjälper förstås när storasystern Sanne vill sova med honom i soffan på nätterna. Fast det vill hon inte längre. Istället har hon fått problem med nerverna och det pratas om sinnessjukhus.
Han skulle så gärna vilja hjälpa far, Sanne och affärerna. Inget skulle göra honom lyckligare än att få familjen att äntligen hålla sams.

Min åsikt:
Jag tyckte boken kändes lite komplicerad, men i övrigt var det en helt ok bok.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar