Brytpunkten av Susanne Costelius

Nummer: 10052
Titel: Brytpunkten
Författare: Susanne Costelius
Förlag: Bokfabriken
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-76296-75-2
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Bokfabriken!

Bokens första mening:
Hat har djupa, starka rötter precis som ogräs.

Om boken:
Två män försvinner spårlöst i skogarna norr om Stockholm. En pensionär blir överfallen och rånad i sitt hem. En ung missbrukande kvinna anmäler sin väska stulen. Ingen ser sambandet mellan fallen, och märkligare blir det när det dyker upp skampålar i de försvunna offrens trädgårdar. Saker som varit gömda i årtionden får se dagens ljus genom tillfälligheter. Men vad är egentligen slump och vad är en del av en noga utarbetad plan?

Anna Björk, kriminalare med specialitet på att hitta försvunna personer, hjälper till i sökandet efter de två männen. Snart upptäcker hon kopplingar till sitt eget förflutna, till saker hon desperat försökt glömma.

Min åsikt:
En spännande, gripande och stark debut!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar