Kniven eller de bruna skorna av Margareta Mörck

Nummer: 10053
Titel: Kniven eller de bruna skorna
Författare: Margareta Mörck
Förlag: Visto
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-88769-43-5
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Visto förlag.

Bokens första mening:
Det var de hårt knutna skorna jag såg först.

Om boken:
Sara är drygt 30 år och bor i Uppsala med sin förmögne man Henrik. Deras lugna fredagskväll, blir inte som Sara planerat. När hon öppnar dörren till parets gemensamma lägenhet möts hon av något som förändrar hennes liv för alltid. Ett mord har skett och hon letar efter svar på varför. Vem var Henrik egentligen? Hur kunde han alltid ha så mycket pengar? Höll han på med något brottsligt?

Hon har länge saknat livet före Henrik då Peter och hon var tillsammans. Nu vill hon ha tillbaka sin pojkvän. Men kan hon verkligen lita på honom och vad är det Peter inte kan berätta? I sin jakt på mördaren söker Sara sig tillbaka till sin barndom, till den pappa som försvann från familjen.

Min åsikt:
Spännande, gripande och fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar