Dödlig konsekvens av Carina Drätting

Nummer: 10054
Titel: Dödlig konsekvens
Författare: Carina Drätting
Förlag: Visto
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-88769-32-9
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Visto förlag.

Bokens första mening:
Hon stängde av vattnet och hörde hur tyst det var.

Om boken:
När Lena och Torsten Klingbergs dotter inte kommer hem efter en fest och senare hittas död, krackelerar deras liv fullständigt. Allt som Lena mödosamt och målmedvetet byggt upp under många år är ingenting värt längre och raseras bit för bit. Hon går från att vara en betydande stöttepelare i samhället, till att bli en hämndlysten människa som väljer att ta lagen i egna händer. Förövarna visar sig vara personer som hon gjort allt för att glömma, men inte lyckats. I jakten på dem trampar hon in på mycket farliga områden där maffian orsakar kaos i Europas flyktinghantering. Snart befinner sig Lena i ett nervkittlande mardrömstillstånd, när hon tar upp kampen för att rädda ensamkommande barn från trafficking. Slutligen står hon ansikte mot ansikte med sin verkliga, hittills dolda, fiende.
En fiende som måste avsluta hennes liv.

Min åsikt:
Spännande, stark och skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar