Bränn alla mina brev av Alex Schulman

Nummer: 10055
Titel: Bränn alla mina brev
Författare: Alex Schulman
Förlag: Bookmark
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-88745-14-9
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Bookmark förlag.

Bokens första mening:
”Jag vet inte hur många fler gånger jag har i mig.”

Om boken:
Tre tidsperspektiv. Två generationer. En hemlighet.

Efter ett uppslitande gräl inser Alex att han bär på en vrede, ett odefinierbart mörker. Besatt av att ta reda på dess ursprung följer han ledtrådar som tar honom tillbaka till sommaren 1932 och vintern 1988, och de ödesdigra händelser som kom att förändra allt.

I Bränn alla mina brev väver Alex Schulman samman tre perspektiv till en berättelse som överskrider både tid och rum. Med hjälp av autentiska brev och dagboksutdrag avtäcker han inte bara århundradets kärlekshistoria, utan även dess tragiska konsekvenser.

Min åsikt:
Briljant, fascinerande och gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar