Människor man bör undvika av Rickard Fuchs

Nummer: 724
Titel: Människor man bör undvika
Författare: Rickard Fuchs
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-37-13418-5
Betyg: 4 av 5


Om boken:

Vi har alla träffat på dem på vår lätt haltande vandring genom livet: Människor man bör undvika. Vi möter dem på gatan, på jobbet, i affären, på bussen och i vardagsrummet (varför bjöd ni egentligen in er konstige granne?).
Vilka är de? Och vad ska vi göra om vi stöter på dem? Det kan vara en bekant som vill testa sina nya matrecept på er. Eller folk som pratar på bio. Rörmokare, tokiga psykologer, högläsande poeter eller olidligt perfekta personer som får er att känna er fel, ful och misslyckad. För att inte tala om nyblivna föräldrar, hårdesigner, humorlösa tråkmånsar, livscoacher, tandläkare på dåligt humör, tidsoptimister eller Klas-Evert Larsson.
I boken får vi möta dem alla, från besserwissrar till maffiamedlemmar, från snåljåpar till folk som bara pratar sjukdomar, och lära er hur ni ska undvika dem.

Min åsikt:
Mycket underhållande!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar