Människor det varit synd om av Kalle Lind

Nummer: 725
Titel: Människor det varit synd om
Författare: Kalle Lind
Förlag: Roos & Tegnér
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-86047-04-7
Betyg: 4 av 5


Om boken:

Det här är en bok om människor som någon gång i livet och karriären har varit ömkansvärda. Människor som har ställt till det för sig själv och andra, trampat i klaver, skitit i blå skåp och klämt skägget i brevlådan, hamnat i klister, knipa, fel sällskap och Landskrona, fått skulden, dryparn, tuppjuck eller taskiga recensioner.
Här får vi äntligen detaljerna om hur Lena Nymans stjärt kallades ointelligent av en akademiledamot, om hur fel romersk senator slets i stycken av en uppretad folkmassa och om hur Jan Malmsjö tyvärr inte fick förverkliga drömmen om att livnära sig på meditation och mumbo-jumbo.
Allt är sant. Allt har hänt på riktigt. Belägg finns åtminstone i memoarer och kvällstidningar. Så vid närmare eftertanke ska vi kanske säga att allt är ”sant”.

Min åsikt:
Väldigt rolig och intressant.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar