Supernova av Marika King

Nummer: 730
Titel: Supernova
Författare: Marika King
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-1-301925-3
Betyg: 3 av 5


Om boken:

Lisa kommer från Dalarna och är den första i sin familj att flytta till Stockholm och studera. Hon går ut Handelshögskolan med högsta betyg och en gedigen kunskap om hur man skriver ett sexigt CV. Ändå kan hon inte tro att det är sant. Att just hon har fått drömjobbet hos den med prestigefyllda konsultfirman i hela världen.
Lisa har mycket att lära. Men så är hon duktig också. En av de bästa. Hon tjänar stora pengar och vänjer sig vid att köpa märkeskläder, äta på lyxkrogar och åka taxi överallt. Hon vägar ta för sig och livet leker. Tjejkompisarna börjar dock reagera lite märkligt. Varför surar de? Dessutom är de alltför misstänksamt inställda till M. Lisa vet att det inte är helt passande Han är en av de högsta cheferna. Och gift. Men hon och han är ju som gjorde för varandra…
Livet snurrar på i allt högre takt och någonstans mellan transatlantiska flygresor och hemliga möten med M börjar Lisa tvivla på att framgången verkligen är värd sitt pris. Och vad gör man om man vaknar en dag och inte längre vet vem man är?

Min åsikt:
Med högt tempo flyger Lisa genom livet, jobbet, resorna, vännerna, kärleken…

En helt ok bok.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar