Socker, salt och nya chanser av Claire Sandy

Nummer: 10132
Titel: Socker, salt och nya chanser
Originalets titel: What Would Mary Berry Do?
Författare: Claire Sandy
Översättare: Ann Margret Forsström
Förlag: Printz publishing
Utgivningsår: 2014/2018
ISBN: 978-91-7771-113-1
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Marie Dunwoody älskade sina tre barn så oerhört mycket att hon knappt förstod det själv.

Om boken:
Marie Dunwoody är rätt nöjd med livet. Hon älskar sitt jobb, sin man och sina tre underbara barn. Men hennes cupcakes är smärre katastrofer. Och på barnens skolbasar kan hon inte låta bli att irritera sig över de andra mammornas perfekta konstverk till bakelser. Och framför allt stör hon sig på Lucy Gray den perfekta kvinnan på andra sidan gatan. Marie bestämmer sig en gång för alla att det här ska bli bakningens år, och till sin hjälp ska hon ta Englands sockerdrottning nummer ett: Mary Berry.

Samtidigt kämpar Maries man, Robert, med problem på jobbet. Han har insett att han inte är lika eftertraktad längre, kanske till och med förlegad, men han är inte beredd att ge upp! Precis som sin fru bestämmer sig Robert för att baka sig tillbaka till toppen, med med Paul Hollywoods hjälp i stället för Marys.

Stjärnbagarnas recept visar sig dock innehålla visdom som kan hjälpa familjen Dunwoody med mycket mer än bara sockerkakor.

Min åsikt:
Underhållande, charmig & fantastisk!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar