Bara vanligt vatten av Kajsa Ingemarsson

Nummer: 735
Titel: Bara vanligt vatten
Författare: Kajsa Ingemarsson
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-1-301895-9
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Succéförfattaren Stella Friberg tycks ha allt en kvinna kan drömma om. Hennes böcker om Franciska Falke – en ung självständig privatdetektiv i 1800-talets Stockholm – ligger ständigt på topplistorna både i Sverige och utomlands. Nu ska den tionde och sista boken i serien skrivas.  Och allt vore gott och väl om det inte varit för en läcka i badrummet. Det blir upptakten till en räcka oväntade och omtumlande händelser som kommer att förändra Stellas liv i grunden.

Min åsikt:
En mycket bra bok som är välskriven och förhållandevis lättläst med sina 558 sidor.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar