Modiga människor – om konsten att lyckas med livet av Lars Grönborg

Nummer: 736
Titel: Modiga människor – om konsten att lyckas med livet
Författare: Lars Grönborg
Förlag: Faun
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-86033-02-6
Betyg: 3 av 5


Om boken:

Människor upphör aldrig att fascinera, denna oändliga variation av personligheter. Vi möter lyckliga och olyckliga människor, framgångsrika människor och människor som inte alls upplever sig ha lyckats här i livet. Dagligen ser och hör vi i medier om framgångsrika människor inom olika områden, prestationer inom medicinska, sportsliga, konstnärliga, vetenskapliga, politiska områden.
Vi häpnar och förundras över dessa människor och vad de åstadkommer. Men det väcker också tankar om det egna livet. Vad gör jag av mitt liv? Skulle inte också jag kunna bli framgångsrik, på mitt sätt?
I den här boken möter vi ett dussintal intressanta människor, några välkända. Deras berättelser är personliga, deras livsresor och framgångar är av mycket skilda slag.
Jag önskar att alla fick möjlighet att göra en resa lik min, när jag rest runt i landet och träffat de fantastiska människor som i den här boken berättar om sina liv. Som läsare får du lyssna till deras berättelser och ta del av deras syn på livet.
Jag hoppas och tror att de kan inspirera dig och väcka tankar om ditt liv, om dina möjligheter att ta tillvara ditt eget liv. En egen lärdom av min rundresa kan jag avslöja redan nu – framgång och lycka handlar inte alltid om att synas i medier, att nå framgång i yttre mening. Framgång kan vara så skilda ting för olika människor?
Lars Grönborg

Min åsikt:
En bok fylld med positiva historier om att uppnå sina mål.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar