Den besynnerliga händelsen med hunden om natten av Mark Haddon

Nummer: 737
Titel: Den besynnerliga händelsen med hunden om natten
Författare: Mark Haddon
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2003
ISBN: 91-46-20165-3
Betyg: 3 av 5


Om boken:

Christopher är femton år och lider av en lindrig form av autism. En dag hittar han mrs Shears hund ihjälslagen och bestämmer sig för att som självaste Sherlock Holmes lösa fallet. Men under den döda hunden ligger lögner och dunkla känslor begravda… och Christophers sökande efter förövaren leder honom mot hans pappa och till mamman som ska ha dött av en hjärtattack, men är det verkligen så?

Min åsikt:
En helt ok bok. Bitvis är den riktigt bra men emellanåt faller den rätt mycket. Dock en intressant historia.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Den besynnerliga händelsen med hunden om natten av Mark Haddon“

  1. […] du kan tävla om är: Bluffen av Unni Drougge – Grattis Caroline Uhlgren Den besynnerliga händelsen med hunden om natten av Mark Haddon – Grattis Kicki Den svarta löparen av Kristina Appelqvist – Grattis Ia Gargoylen av […]

Lämna ett svar