Familjen av Lotta Lundh

Nummer: 10164
Titel: Familjen
Författare: Lotta Lundh
Förlag: Lind & co
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7779-731-9
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Lind & co.

Bokens första mening:
Framåt, framåt.

Om boken:
En ung kvinnas försvinnande väcker stor oro i det lilla samhället Sunne. Kriminalkommissarie Erik Ljung ansvarar för utredningen och upptäcker snart en koppling mellan den saknade kvinnan och den undre världen. Har hon försvunnit frivilligt eller har hon utsatts för ett brott?
Det är med viss tvekan som Marie och Axel låter sin 15-åriga dotter Saga gå på den årliga dansen i folkparken. När Saga sedan inte kommer hem blir föräldrarnas värsta mardröm verklighet. Ljung befarar nu att samma gärningsman ligger bakom de båda försvinnandena och att fler unga kvinnor är i fara.

Familjen är första delen i en serie med kriminalkommissarie Erik Ljung.

Min åsikt:
Spännande, gripande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar