Frigörelse av Mina Hansson

Nummer: 10234
Titel: Frigörelse
Författare: Mina Hansson
Förlag: Diverzity
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7683-602-6
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Diverzity förlag!

Bokens första mening:
När Landet föddes såddes ett frö …

Om boken:
Ejla är i sorg. Utan att kunna gå vidare skjuter hon alla ifrån sig. En dag dyker en främmande man upp i byn. Han är inte som någon annan Ejla tidigare träffat. Sliten mellan sin sorg och viljan att gå vidare vet hon inte hur hon ska förhålla sig till honom, men befinner sig med tiden alltmer i hans närvaro.

Samtidig får Ejla veta mer om Väst, den del av Landet där det finns slaveri och orättvisor, liksom de känslokalla laglösa med skjutvapen. Som sydbo är Ejla säker på att inget som pågår i Väst ska påverka henne. Så känner hon tills den dag en mörk hemlighet uppdagas och hon hamnar mitt i en kamp som berör hela Landet.

Min åsikt:
Gripande, spännande & charmig!

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar