Förlorat hopp av C T Karlsson

Nummer: 10235
Titel: Förlorat hopp
Författare: C T Karlsson
Inläsare: André Christenson
Förlag: Word Audio
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-78292-18-9
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Word Audio Publishing.

Bokens första mening:
I displayen på mobilen såg Agneta Petersson ett telefonnummer hon inte kände igen.

Om boken:
En mycket värdefull tävlings- och avelshingst blir stulen från ett stuteri i Glommen, strax norr om Falkenberg. Hingstens ryttare anklagar stuteriägaren för att undanhålla hästen med vilja, samtidigt som en sörjande hästskötare börjar bete sig allt konstigare.

Då hästskötaren en dag påträffas död under ett av bakhjulen på gårdens traktor, väljer Falkenbergspolisen att tillkalla Enheten för grova brott i Halland, med kriminalkommissarie Magnus Johansson och kriminalinspektör Kajsa Rudolfsson i spetsen.

Som ung, nytillträdd chef för enheten måste Magnus Johansson ständigt brottas med gamla stofiler som vägrar förändring och som motarbetar honom i allt. Pressen på utredningsteamet är stor och tiden är knapp. Men allt är inte som de verkar på den halländska kusten och oförutsägbara händelser sätter käppar i hjulet för polisen.

Förlorat hopp är första boken i serien om Morden i Halland.

Min åsikt:
Spännande, underhållande & fantastisk!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Bokon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar