Konsten att bli en viol av Maja Willander

Nummer: 10237
Titel: Konsten att bli en viol
Författare: Maja Willander
Förlag: HarperCollins
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-509-3302-4
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Maja Willander.

Bokens första mening:
Jag är osynlig.

Om boken:
Vissa människor är som rosor. Andra påminner mer om violer …

Melinda jobbar som administratör på en reklambyrå men drömmer om att bli en framgångsrik art director. Hon försöker alltid passa in och göra det som förväntas av henne. Men på jobbet finns två andra som inte är lika måna om att följa normen. Dels den äldre kollegan Erik, och så Mårten, den udda killen som jobbar i postrummet och som Melinda inte kan låta bli att störa sig på.

Men trots att Melinda gör allt rätt känns det bara fel. Inte ens när det blir semester och hon får vara ensam i sitt älskade torp kan hon slappna av. När tillvaron till slut rämnar inser Melinda att hon tappat bort sig själv på vägen. Vem är hon egentligen? Vad är viktigt i livet? Och hur kommer det sig att Erik inte har några rosor i sin trädgård, men däremot gott om violer?

Min åsikt:
Underbar, charmig & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar