Simon – Kramar och brev av Åsa Storck

Nummer: 10430
Titel: Simon – Kramar och brev
Författare: Åsa Storck
Illustratör: Fredrika Ottosson
Förlag: Vilja
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7723-715-0
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Simon är 27 år.

Om boken:
Simon är 27 år och bor på gruppboendet Loket. Han går på daglig verksamhet, men är så trött på det. För Simon har en dröm: han vill gå i skolan igen. Ända sedan han gick ut gymnasiesärskolan har han längtat tillbaka till skolan, för han älskar att få vänner och lära sig nya saker.
En dag säger Simons lillebror Filip att han har hittat den perfekta skolan för Simon! Det är en skola för vuxna där man får lära sig att använda datorer, göra film och söka på internet. För att ansöka till skolan måste Simon skriva ett brev, och Filip hjälper honom. Men blir det bra nog? Kommer Simon få börja på skolan?

Kramar och brev är den första boken om Simon.

Lättlästnivå: Medium.
Från 15 år.

Min åsikt:
Fin, stark & lättläst!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar