Majken Majken av Lisa Hayder & Louise Winblad

Nummer: 10360
Titel: Majken Majken
Författare: Lisa Hayder
Illustratör: Louise Winblad
Förlag: Opal
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-7299-949-7
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
– Hade du en bra dag i skolan? frågar pappa och öppnar ännu en flyttkartong.

Om boken:
Majken och hennes pappa och lillebror flyttar till en ny lägenhet. Majken har inga kompisar på den nya gården, och pappa har fullt upp med lillebror. Så hon upptäcker sitt nya område själv. En dag råkar hon titta in genom fönstret till en lägenhet på bottenvåningen, och tror knappt sina ögon. Därinne sitter en tant med ansiktet fullt av gräddtårta! Pappa förklarar att tanter ibland kan bli förvirrade och börja bete sig lite annorlunda när de blir gamla. Kanske är tanten ensam. De bestämmer sig till slut för att hälsa på.

Ålder 6-9 år.

Min åsikt:
Rolig, charmig & fint illustrerad!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar