Försvunnen av Tina Frennstedt

Nummer: 10363
Titel: Försvunnen
Författare: Tina Frennstedt
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-37-152-01-1
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Orkanen Rut dundrade in mot den skånska kusten.

Om boken:
En 19-årig kvinna försvinner en sommarnatt på Österlen. Fallet blir aldrig uppklarat. Sexton år senare härjar en dansk serievåldtäktsman i Malmö. Till en början famlar polisen i mörkret, men ett DNA-spår gör att man kan dra kopplingar till det gamla försvinnandet.
Tess Hjalmarsson, kriminalinspektör och chef för Skånes cold case-grupp, tar sig an fallet. Hon brinner för att utreda gamla fall och att slutligen kunna ge anhöriga svar på vad som egentligen hände. Parallellt kämpar Tess med sitt ganska misslyckade privatliv och en barnlängtan som ser ut att gå i kras efter att flickvännen har lämnat henne.

Försvunnen är första boken serien Cold Case.

Min åsikt:
Spännande, fängslande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar